Beskrivelse

Noteleken 2 er en videreføring av teori og notelære fra Noteleken 1. Boken kan brukes som en fortsettelse av Noteleken 1, eller som en enkeltstående bok for barn med litt forhåndskunnskap.

Det tas fremdeles utgangspunkt i A-skalaen for å gi en parallell til alfabetet og en enkel forståelse av skalaoppbygningen.
Skalaen utvides nå via hjelpelinjer til flere oktaver og tydeliggjør behovet for flere nøkler. I denne boken er derfor nøkler i G, C og F presentert.

Emner som noteverdier, taktarter, parallelle tonearter og enharmoniske toner m. m. presenteres i teori på barnas premisser. Enkel teori omsettes i praksis gjennom skriveoppgaver og øvelser. Leken er ivaretatt ved ulike oppgaver som gåter, rebuser og variasjon i oppgaver.

Det er benyttet farger og illustrasjoner for å kunne gjøre teorien attraktiv og lettere tilgjengelig for den som skal lære musikkteori for første gang.
Ekstra notelinjer til slutt gir anledning til egne notater, komposisjoner eller ekstra øvelser.

Anne-Berit B. Halvorsen

OM ANNE-BERIT B. HALVORSEN
6 års studier ved Griegakademiet, piano og fiolin hovedfag og studier innen suzukimetodikk i Danmark. Har undervist og holdt forelesninger i Norge og Sverige. Har tidligere gitt ut blant annet Noteleken 1, Noteleken C-nøkkel, Noteleken F-nøkkel, Feleleken, Lek for livet og Midt i blinken for fiolin. Har i samarbeid med Norges Musikkorps Forbund gitt ut «Rett på musikken», samt rytme- og notelære.

Brand

Notebutikken

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.51 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Noteleken 2 F-nøkkel – Cello – Anne-Berit Halvorsen”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.