Beskrivelse

Kaja Holm Rogstad
Begynte å spille fiolin etter Suzukimetoden som 3 1/2 åring, men byttet etter hvert ut fiolinen med fløyte og deretter saxofon. Piano begynte hun å spille som 7-åring. Kaja har studert musikkpedagogikk og utøvende saksofon ved Norges Musikkhøyskole. Elevene hennes har deltatt i konkurranser og nådd høyt opp i sine klasser både som solister og i ensembleklassene. Kaja har selv deltatt i flere konkurranser og fått topp plasseringer. Hun har spilt i flere saxofonkvartetter og hatt en rekke spilleoppdrag både som solist og kammermusiker.

Ragnhild Holm er en ledende saxofonpedagog som har oppnådd svært gode resultater med sine elever. De har markert seg med topp plasseringer i ulike konkurranser både som solister og i ensembleklassene. Mange elever har studert videre både innen klassisk saxofonspill eller jazz. Gjennom sitt virke som timelærer i saxofondidaktikk ved Norges musikkhøgskole siden 1987, har hun vært med på å utdanne mange saxofonpedagoger. Ragnhild er utdannet med saxofon og piano som hovedinstrument og spiller aktivt. Hun har arbeidet 25 år i musikkskole og underviser fremdeles i saxofon- og ensemblespill på Rud videregående skole.

Produsent

Notebutikken

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.51 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spill Sopran- og Tenorsaxofon 2 – lærebok m/CD – Ragnhild Holm-Kaja Holm Rogstad – Elisabeth Vannebo”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.