Beskrivelse

Key Type

While silver-plated keys of YCL-255S give a softer and warmer sound, nickel-plated keys of YCL-255 delivers a clear focused tone.

Ny justerbar tommelstøtte og selefeste

En ny justerbar tommelstøtte gjør det mulig med hender i forskjellige størrelser, og hjelper den som spiller med å utvikle skikkelig spilleteknikk. I tillegg sørger et selefeste for at instrumentet kan holdes uten ekstra anstrengelser. Skruer som sitter hardere og ringer som er loddet med sølv gir denne nye funksjonen glimrende slitestyrke.

Klokke med nytt design

En nye klokke laget kun av massiv og slitesterk ABS-plast fører til et lettere instrument med forbedret respons. Et resonanskammer i klokken hjelper til med projeksjonen og forbedrer intonasjon ved lavere toner.

Pærestykke design

En 65 mm pærestykke basert på påkostet Yamaha-klarinettdesign lager en fokusert klang.

Matt finish

Den attraktive matte finishen simulerer det faktiske trefiberet samtidig som ABS-plasten gir økt slitestyrke.

Brand

Yamaha

Korpsbutikken har hatt tradisjon med å ha agentur på Yamaha instrumenter. Derfor har vi utstilling inne i butikken med noen av de mest vanlige skolekorpsintrumentene, men også noen for de proffe og glade amatører. Dette gjelder tre- og messingblås i gruppen student og proff, akustiske og digitale trommer, digitale pianoer, marching instrumenter og PA-anlegg som Stagepas. Yamaha er et meget godt merke som det flest ganger blir etterspurt eller sammenlignet med. I nærområdet vårt er dette merket vi får flest forespørsler om. Som tidligere innehaver har som skilt på inngangsdøra:

If you find a better saxohone, buy it.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yamaha Bb klarinett YCL 255S”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.