Beskrivelse

Autentisk pianospilling

Yamahas unike pianokvalitet

Yamahas unike Pure CF Sound Engine er resultatet av over et århundre med akustisk pianohåndverk kombinert med avansert teknologi og ekspertise.

Yamaha er industriledende innen digital pianoteknologi, og du kan høre dette i lyden fra digitale pianoer som bruker Pure CF-motoren. P-125 inkluderer lyden fra det anerkjente Yamaha CFIIIS 9′ konsertflygelet trofast gjengitt, noe som gir utrolig dynamikk og ekspressivitet og gjør Pure CF-utstyrte digitale pianoer verdige Yamahas navn.

Et Graded Hammer Standard (GHS) 88-tangenters pianoklaviatur gir et tyngre preg i den lave enden og lettere berøringen i høye enden for å etterligne det akustiske pianoet.

Det forbedrede toveis høyttalersystemet frembringer en ekspansiv pianolyd i begge spilleretninger.

Dette gjør det mulig for spilleren å glede seg over et rikt lydbilde akkurat som om du satt foran et akustisk piano.

The Stereophonic Optimizer—a new kind of headphone experience

When using headphones, the Stereophonic Optimizer lets players enjoy the same dispersed sound heard when sitting in front of an acoustic piano. With the Stereophonic Optimizer, Voices sampled from acoustic pianos appear to come from the body of the instrument.

This provides a comfortable, natural experience that eliminates the downsides of performing with headphones.

Go and Play—Anywhere

The P-125 is light and compact for easy portability.

With the dedicated softbag, you can bring P125 everywhere you want.

Den nye «Table EQ» -funksjonen gjør det mulig for spilleren å opprettholde optimal akustikk, så selv om du spiller på en hard, flat overflate, kan du få best mulig lyd.

P-125 har bass- og trommespor innebygd for å hjelpe deg å holde takten. Det er en rekke rytmemønstre å velge mellom, avhengig av stemningen du er ute etter. Fra rock til ballader: Bruk disse rytmene for å legge til et morsomt element når du øver, eller bare bruk dem som en virtuell trommeslager til konsertene dine.

Smart Pianist-appen lar deg styre de mange funksjonene som er inkludert i Yamahas digitale pianoer direkte fra smarttelefonen din. Stemmer, rytmer og andre innstillinger kan velges mens du ser på skjermen, slik at det er enkelt å glede seg over nye funksjoner.

Du kan også lagre favorittinnstillingene dine for å hente dem raskt når som helst. Du kan se akkordene på lydspor direkte i din iPhone eller på iPad. Finn nye måter å glede deg over P-125 ved å bruke smarte funksjoner som bare et moderne digitalt instrument kan tilby.

Brand

Yamaha

Korpsbutikken har hatt tradisjon med å ha agentur på Yamaha instrumenter. Derfor har vi utstilling inne i butikken med noen av de mest vanlige skolekorpsintrumentene, men også noen for de proffe og glade amatører. Dette gjelder tre- og messingblås i gruppen student og proff, akustiske og digitale trommer, digitale pianoer, marching instrumenter og PA-anlegg som Stagepas. Yamaha er et meget godt merke som det flest ganger blir etterspurt eller sammenlignet med. I nærområdet vårt er dette merket vi får flest forespørsler om. Som tidligere innehaver har som skilt på inngangsdøra:

If you find a better saxohone, buy it.

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yamaha P-125B Digitalpiano m/stativ og pedaler Tilbudspakke”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.