Beskrivelse

Gjenskaper den store klangen fra et ekte flygel

I P-45 har vi forbedret den tradisjonelle AWM-syntese, så du får enda finere pianolyd. AWM er teknologien, som benytter digitale innspillinger av lydkilder som f.eks. akustiske instrumenter, og gir deg den ekte flygelklang uansett hvor du er.

Enkel transport – Kompakt og lett design

Slankt og stilfull design med en dybde på mindre enn 30 cm. Pianoet krever ikke mye plass og veier kun 11.5 kg inkl. høyttalere. Det kan enkelt flyttes hvor som helst og til og med brukes utendørs.

Enkel betjening med en knapp

Flere av P-45s innstillinger kan endres med et enkelt knappetrykk. Hold «»GRAND PIANO/FUNCTION»»-knappen nede og trykk på tangenter for at endre lyd, spille demo-melodier, stille metronomen mm.

Brand

Yamaha

Korpsbutikken har hatt tradisjon med å ha agentur på Yamaha instrumenter. Derfor har vi utstilling inne i butikken med noen av de mest vanlige skolekorpsintrumentene, men også noen for de proffe og glade amatører. Dette gjelder tre- og messingblås i gruppen student og proff, akustiske og digitale trommer, digitale pianoer, marching instrumenter og PA-anlegg som Stagepas. Yamaha er et meget godt merke som det flest ganger blir etterspurt eller sammenlignet med. I nærområdet vårt er dette merket vi får flest forespørsler om. Som tidligere innehaver har som skilt på inngangsdøra:

If you find a better saxohone, buy it.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11.5 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yamaha P-45B Digitalpiano”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.